Selecteer een pagina

SOLTECH gastspreker op Energy Mission

Energy Misson

21 & 22 OCTOBER 2021 | THOR CENTRAL, GENK, BELGIUM

© foto: LRM

Becoming the world’s first climate-neutral continent by 2050 is the greatest challenge and opportunity of our times.

European Green Deal

Er is een missiegerichte en sectoroverschrijdende aanpak nodig om belangrijke sectoren zoals de bouw, de industrie en de energiehuishouding koolstofarm te maken. Onderzoek en innovatie zullen een cruciale rol spelen en veel kansen bieden voor het opschalen van duurzame economische activiteiten.

De conferentie ‘Energy Mission’ heeft tot doel besluitvormers uit de industrie, het beleid en de kennisinstellingen bij elkaar te brengen en specifieke innovaties en cases te presenteren langs 3 missies: ‘Built environment’, ‘Industry’ en ‘Electrification’.

‘Energy Mission’ vindt plaats op 21 & 22 oktober 2021 in Genk, België. De locatie Thor Central, gelegen midden in Thor Park, biedt een unieke omgeving om te inspireren, te delen en te verbinden. Thor Park transformeerde van een kolenmijn naar een state-of-the-art technologiepark en wordt omringd door kennis en expertise op het gebied van duurzame energietechniek, technologie en innovatie.

Op 21 oktober om 13u50 zal Stefan, onze Product Development Manager,  een korte uiteenzetting geven over de opportuniteiten op het vlak van geïntegreerde photovoltaics.

Meer info over Energy Mission vind je hier.

Projecten met een vleugje SOLTECH

De zonnefiets van Raf Van Hulle

De zonnefiets van Raf Van Hulle

In 2018 won Raf met zijn zonnefiets Sun Trip, een internationale race voor zonnefietsen van Lyon tot China. In 2021 komt de eco-avonturier met een nieuw, verbeterd model. Een windkuip met zonnecellen zorgt voor minder weerstand en extra zonne-energie. Een knap staaltje R&D met een ongezien potentieel.

Lees meer
Afdak Mortsel

Afdak Mortsel

Fabricage en levering van gelaagd fotovoltaïsch glas, engineering, installatiewerkzaamheden, de aansluiting op het net, testen en inbedrijfstelling.

Lees meer
CEDUBO

CEDUBO

Fabricage en levering van geïsoleerd fotovoltaïsch glas; installatiewerkzaamheden, aansluiting op het net, testen en inbedrijfstelling.

Lees meer

Uw project vol energie

Wat uw project ook is, Soltech steekt het vol energie. Stand alone of building integrated. Met ‘a touch of SOLTECH’ is ook uw project in een handomdraai een duurzame referentie in zijn soort.

close

Voor u vertrekt...

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Graag komen wij af en toe in uw mailbox met nieuws, uitnodigingen voor events, tips en tricks op het vlak van BIPV...

We beloven dat we nooit zullen spammen en u kunt te allen tijde uw inschrijving bewerken of verwijderen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.