Selecteer een pagina

onderzoek en ontwikkeling

R&D zit in ons DNA

Naast engineering en fabricage van maatwerkmodules vormt Research & Development een belangrijke kernactiviteit van SOLTECH. De inzet van onderzoek, een sterke focus op continue ontwikkeling van nieuwe producten en de verbetering van bestaande producten garandeert onze klanten state-of-the-art technologie. Onze mensen zijn onze grootste troef. Reeds jarenlang vormen zij het innovatieve hart van onze onderneming.

Engineering en optimalisatie van standaardmodules

De ontwikkeling, optimalisatie en productie van standaardmodules die plug and play te implementeren zijn in de meest diverse toepassingen. Bewezen en beproefde producten die in een mum van tijd geïntegreerd kunnen worden in uw project.

Engineering en implementatie van maatwerkmodules

Maatwerk voor klanten waarbij zowel de ontwikkeling als de productie in huis gebeurt. Soltech is in staat concurrerend te blijven in een nichemarkt van op maat gemaakte PV-panelen met hoge toegevoegde waarde. De eisen en wensen worden vertaald in een hoogstaand en betrouwbaar component voor uw product.

Functionele R&D voor implementatie van labo-onderzoek

Het testen van nieuwe materialen die in aanmerking komen voor gebruik in fotovoltaïsche panelen, de interconnectie en laminering van zonnecellen met allerlei materialen gebeurt in functie van de gevraagde toepassing in samenwerking met onderzoeksinstellingen zoals IMEC, UHasselt, KULeuven en met innovatieve industriële partners.

SOLTECH, partner van Rolling Solar

Infrastructuur met een vleugje SOLTECH: openbare weginfrastructuur als bron van energie

Sunovate

Weldra meer info!

CSP+

Weldra meer info!

Productie in België

SOLTECH heeft een zeer flexibele productielijn die een mix van R&D, productontwikkeling, prototyping en toegewijde productie mogelijk maakt. Naast R&D en prototyping in een vroeg stadium, heeft SOLTECH in heel Europa erkenning gekregen als de voorkeurspartner bij het opvoeren en in een vroeg stadium produceren van innovatieve fotovoltaïsche moduletechnologieën.

 

Uw project vol energie

Wat uw project ook is, Soltech steekt het vol energie. Stand alone of aangesloten op het net. Met ‘a touch of SOLTECH’ is ook uw project in een handomdraai een duurzame referentie in zijn soort.

Een vleugje SOLTECH in uw mailbox

We beloven dat we nooit zullen spammen en u kunt te allen tijde uw inschrijving bewerken of verwijderen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.

close

Voor u vertrekt...

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Graag komen wij af en toe in uw mailbox met nieuws, uitnodigingen voor events, tips en tricks op het vlak van BIPV...

We beloven dat we nooit zullen spammen en u kunt te allen tijde uw inschrijving bewerken of verwijderen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.