Selecteer een pagina

Exclusief bezoek aan het AGC Innovation Centre

Op 25 november mochten wij met een beperkte delegatie een bezoek brengen aan het Innovation Centre van AGC Glass Europe.

AGC Glass Europe produceert, verwerkt en distribueert vlakglas voor de bouw, de auto-industrie en zonne-energietoepassingen. Op het bedrijventerrein Aéropole in Gosselies (Charleroi, België) ligt hun R&D Center. Het Competentie- en Deskundigheidscentrum van de grootste glasfabrikant op wereldschaal stelt 335 medewerkers, onderzoekers en technici te werk.

We werden ondergedompeld in de laatste innovaties met glas en kregen naast bakken informatie, ook hopen inspiratie mee naar huis. Als officiële SunEwat partner zijn wij trots om samen met AGC, mee te schrijven aan een mooi en duurzaam verhaal.

Met speciale dank aan Bhadresh Parbhoo en Jean-Michel Depauw voor de fijne ontvangst.

Projecten met een vleugje SOLTECH

De zonnefiets van Raf Van Hulle

De zonnefiets van Raf Van Hulle

In 2018 won Raf met zijn zonnefiets Sun Trip, een internationale race voor zonnefietsen van Lyon tot China. In 2021 komt de eco-avonturier met een nieuw, verbeterd model. Een windkuip met zonnecellen zorgt voor minder weerstand en extra zonne-energie. Een knap staaltje R&D met een ongezien potentieel.

Lees meer
Afdak Mortsel

Afdak Mortsel

Fabricage en levering van gelaagd fotovoltaïsch glas, engineering, installatiewerkzaamheden, de aansluiting op het net, testen en inbedrijfstelling.

Lees meer
CEDUBO

CEDUBO

Fabricage en levering van geïsoleerd fotovoltaïsch glas; installatiewerkzaamheden, aansluiting op het net, testen en inbedrijfstelling.

Lees meer

Uw project vol energie

Wat uw project ook is, Soltech steekt het vol energie. Stand alone of building integrated. Met ‘a touch of SOLTECH’ is ook uw project in een handomdraai een duurzame referentie in zijn soort.

close

Voor u vertrekt...

Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen?

Graag komen wij af en toe in uw mailbox met nieuws, uitnodigingen voor events, tips en tricks op het vlak van BIPV...

We beloven dat we nooit zullen spammen en u kunt te allen tijde uw inschrijving bewerken of verwijderen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.